fredag 12 april 2013

JAG HAR ÄTIT LUNCH MED JAMIE OLIVER!!!!

I och för sig tillsammans med 87 andra journalister och en bunt Scandic direktörer och PR-folk.
Scandic har lagt sig vinn om att vara ett vettigt alternativ på ät-vägen och för hotellvistelsen. Alltså satsar man stort på mat och dryck. Vad gör man då? Jo man letar efter någon inspiratör som följer Scandics målinriktning att vara Caring, Casual och Creativ. Och då låg Jamie Oliver närmast till hands. Sedan 2009 har de samarbetat och Jamie har specialkomponerat rätter efter säsongerna sedan dess.
Köksbaren är Scandics nya restaurangkoncept för väghotellen. Och efter midsommar kommer Jamies nya rätter att serveras på dessa krogar. Barnmenyn utlovas som något speciellt.
Han är lika charmig i verkligheten som han är i tv-rutan.

En enorm energi kryddad med massor av humor och varm personlighet. Och han rör sig hela tiden!

Alla ville ta bilder.

 
Jamie gör alla till lags. Här får Inger Grimlund en egen uppvisning av dagens tillagade rätt.         Gott var det! En utbankat kycklingbröst marinerades och grillades. En romansallad och några tomater dressades med avokado, olja och kryddor. Sparrisen grillades lätt i torr panna. Flagor av parmesan därtill.

Till efterrätt en Chocolate trifle. Choklad i tre färger, fluff, maräng, banan och jordgubbe i ljuvliga kombinationer.

Jamie gör mer än lagar mat för publik. Han har restauranger, undervisning, organiserar välgörenhet, förbättrar matvanor och gör egna köksredskap. Och det här är hans choklad - naturligtvis Fair Trade.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mums!